Waluty:

Arc'teryx Lana Bluzka z krótkim rękawem Kobiety turkusowy Koszulki codzienne Kobiety NGJLXO

PLN410.90  PLN205.28
Oszczędzasz: 50%

• Kod produktu: NGJLXO
  • 510 Sztuk w magazynie

Proszę wybrać:

Dodaj do koszyka:

Szczegóły produktu

Przepraszamy, ale opis produktu w języku polskim jest w tej chwili niedostępny. Pracujemy nad tym.

A minimalist design and advanced technologies come together to create a highly versatile hiking shirt. Made from a lightweight Merino wool, the Lana SS is soft, contains the natural odour resistant properties of wool, is thermally efficient, has the comfortable feel of natural fibres, and delivers a level of durability not normally available from Merino. With its women’s specific design, efficient Arc’teryx regular fit, and gusseted underarms, the Lana Comp is built for mobility on the trail. The simple design leads to extended versatility. Light and easily packed, the Lana’s clean minimalist look makes it an excellent travel or casual piece.

The Lana’s body is made from Nucliex 150 Nylon Core Spun Merino. This lightweight, advanced fabric technology takes each individual yarn and wraps Merino wool fibres around a nylon filament. With only the Merino next to skin, Nucliex provides the natural comfort and odour resistance of wool, but elevates it with the increased durability of the nylon core. Its light weight and odour resistance make Nucliex 150 an ideal choice for summertime hiking and trekking.

• Axial knuckles for freedom of movement and comfort
  • breathable, robust and versatile
  • Nasz model nosi rozmiar S przy wysokości około 170 cm. Produkt posiada normalne wielkości Pokaż tabelę rozmiarów
  • Obcisły, sportowy krój